Universul meu magic

Flecuștețe istețe a ieșit la iveală odată cu mămicia. Tea, minunea care-mi luminează zilele, una câte una, a început să articuleze fleacuri memorabile, dar mai ales istețe. Am vrut să le păstrez, să-i amintescă și ei, pe când o să fie mare și înțeleaptă, de ghidușiile copilăriei. Să am un perete plin de amintiri vizuale, despre ea și despre noi. Să păstrez pe birou o ramă c-un citat care să mă binedispună de fiecare dată când dau cu ochii de el. Pentru că etapele astea nu se mai întorc. Și pentru asta, vreau să-l trimit către voi, pentru că darurile adevărate sunt copiii noștri.

Omul din spatele Flecuștețelor sunt eu, Sam, designer vizual cu peste 10 ani experiență. Din dragostea pentru print și design, dar și din dragoste de mamă, au ieșit aceste ilustrații pe care le poți personaliza și le poți transforma în tablouri bune de oferit sub formă de cadouri celor dragi. Primul citat al Teei a fost: „Sunt o Suricată. Spune-mi Suri!”. S-a transformat numaidecât într-un flecușteț și uite-așa a început întregul proiect. Era prin octombrie 2016.

De atunci și până acum, am ilustrat tablouri pentru camera părinților, pentru bunici, pentru tineri însurăței, tablouri cu povești hilare sau povești de suflet, dăruite cu multă emoție de către prieteni sau din partea familiei noilor părinți. A fost multă magie în toate și sunt recunoscătoare că atât de mulți oameni deschiși m-au primit în universul lor intim. În fiecare flecușteț pregătit pun mult suflet, pentru că vreau să opresc timpul în loc, pe loc!

După un an, am reușit să creez peretele vizual pe care l-am avut în minte atunci când am început proiectul. Este mult mai frumos în realitate decât era în imaginația mea.

De ce aș cumpăra un flecușteț?

Susții o afacere locală, românească, pusă pe picioare de o mamă.

Nu este un business, ci mai degrabă un mic butic care pune preț pe calitate, și nu pe cantitate.

De fapt, Flecuștețe livrează emoție și vor să creeze pentru fiecare sentimentul că este special.

Ajută-mă să ajut mai departe! Donez 10% din profitul strâns din vânzarea Flecuștețelor către cauza Centrul de Zi „Casa Sf. Iosif”, pentru copiii care au mereu nevoie de un erou.