Vânătoarea Pascală de comori

Vânătoarea Pascală de comori
aprilie 6, 2018 Sarah Samira Natour
Sarah Samira Natour
In Goodies

Puneți vânătoarea de comori în mișcare și bucurați-vă de zile tihnite împreună!

Nu trece anul fără o mică vânătoare de comori pascale! Recunosc că este prima noastră dată, dar presimt că va fi multă distracție la mijloc! Tea va fi, cu siguranță, încântată!

Am gândit o listă interactivă care ne va amuza copios și pe care-o vom lua cu noi în parc. Pentru că e mult mai interesant în aer liber, o să pregătim câteva gustări pentru un picnic simpatic alături de prieteni! Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine!

Lista de comori pascale are o serie de lucruri distractive pe care le pot căuta copiii în curte, în parc sau oriunde vă duc pașii în mini-vacanța aceasta de Paște. Puteți pregăti, pe lângă ouă și pască, un mic coș cu bunătăți și mini-jucării pe care să-l găsească cei mici. Va fi comoara supremă și ultima țintă de pe listă. Partea cea mai bună a vânătorii este că-i amuzantă și pentru copilași de 15 luni, dar și pentru puști de 9 ani!

Puteți adapta lista de comori în funcție de voi, de ce le place picilor, să fie pe placul familiei sau adaptat la vârsta celor mai mici dintre voi. Ce-i important este să bifați distracția, să petreceți timp împreună și să vă bucurați de vreme caldă. Iar anul acesta, Iepurașul poate să vină în parc!

Puteți downloada gratis lista de pe acest link

Comments (0)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

sixteen + 2 =